Piatok, 3. február, 2023 | Meniny má Blažej

Regal Burger vsádza na kvalitu a čerstvosť surovín

Na výrobu svojich hamburgerov využíva aj produkty miestnych dodávateľov, kvalitu ktorých už majú overenú.

(Zdroj: Regal Burger)

TRNAVA. Pôvodom slovenská sieť burgrární Regal Burger využíva kvalitné suroviny. Na výrobu svojich hamburgerov využíva aj produkty miestnych dodávateľov, kvalitu ktorých už majú overenú.

Regal Burger je pôvodom slovenská spoločnosť, ktorá vznikla ako projekt nadšencov dobrého jedla z prostredia občianskeho združenia Bratislavský Regál. Prvé hamburgery pripravovali ešte na festivale Pohoda v roku 2013 a v januári 2014 otvorili prvú kamennú prevádzku, v ktorej priniesli do Bratislavy domáce burgery z čerstvých surovín.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Dnes sú už o niekoľko rokov ďalej a okrem vlastných burgerov ponúkajú aj bezlepkové žemle, vlastné nápoje a omáčky podľa domácich receptov. „Našou najvyššou prioritou je pripravovať burgery z kvalitných a čerstvých surovín. Na ich prípravu používame 100-percentné hovädzie mäso, ktorého kvalitu pravidelne kontrolujeme priamo pri procese výroby. Mäsko koreníme počas príprav len na povrchu a to je tajomstvo, prečo náš burger chutí ako skutočné mäso," vysvetľuje Jozef Bardík, zakladateľ Regal Burger.

Pre Regal Burger je dôležitá aj čerstvosť výrobkov. Napríklad žemle im nosí pekár dvakrát denne zo svojej pekárne. Dokonca sa podieľali aj na ich tvorbe, chceli totiž jemnú brioškovú maslovú žemľu, ktorú sa im napokon s pekárom podarilo vytvoriť. Zelenina, ktorá používajú do svojich burgrov je prirodzene tiež lokálna. „Kvalita a čerstvosť surovín a hlavne samotných jedál pripravovaných bez kompromisov je základným princípom každej našej prevádzky,“ prízvukuje Bardík.

Pri výrobe svojich burgrov sa „regalisti“ inšpirujú nielen receptami zo sveta, ale prinášajú aj svoje vlastné nápady. „Čo sa týka typov burgerov, začínali sme klasickým cheeseburgerom s našou barbecue omáčkou, potom sme pridali sezónny špeciál s kandizovanou slaninkou, ktorý bol ale natoľko žiadaný a úspešný, že sme ho zaradili do stálej ponuky a sezónne ponúkame Chef-burger, ktorý prináša nové chute. Na vegetariánov nezabúdame tiež, stálicou je veggie classic s grilovaným baklažánom, šampiňónom a cheddarom. V ponuke máme aj bezlepkové žemle, takže aj celiatik sa u nás dokáže chutne najesť,“ uvádza Jozef Bardík.

V prevádzke Regal Burger v Trnave môže zákazník využiť do konca špeciálnu akciu. Každý burger z ponuky v kombinácií s hranolkami, špeciálnou omáčkou a bezodným nápojom je v ponuke za jednotnú cenu len 7,90 eur. Srdečne vás pozývame na kvalitné jedlo a príjemné posedenie do Regal Burger.

Regal Burger nájdete v Trnave na Hlavnej ulici číslo 11.

Otváracie hodiny denne PO-NE 11:00-22:00

info@regalburger.com

FB Regal Burger Trnava

Insta @regalburgertt

http://regalburger.eu/sk/prevadzky/trnava/

Najčítanejšie na My Trnava

Inzercia - Tlačové správy

  1. Ktorá banka dvíha úroky na termiňáku? A čo pre to treba spraviť?
  2. Turisti ešte v Egypte neobjavili veľa miest, hovorí delegátka
  3. Dom postavený z konope? Nápad, ktorý si zaslúžil envirocenu
  4. Wüstenrot aktívne čelí výzvam trhu a mení svoj obchodný model
  5. Dodajte vašej pokožke šťavu
  6. Vica Kerekes: Som väčší introvert, ako sa zdá
  7. McDonald's opäť medzi lídrami v ankete Najzamestnávateľ roka
  8. Šetriť energiu sa oplatí. Špecialisti poradili, ako na to
  1. Dom postavený z konope? Nápad, ktorý si zaslúžil envirocenu
  2. Turisti ešte v Egypte neobjavili veľa miest, hovorí delegátka
  3. Wüstenrot aktívne čelí výzvam trhu a mení svoj obchodný model
  4. McDonald's opäť medzi lídrami v ankete Najzamestnávateľ roka
  5. Vica Kerekes: Som väčší introvert, ako sa zdá
  6. Dodajte vašej pokožke šťavu
  7. Trh s nehnuteľnosťami praje prenájmom
  8. Wüstenrot rástol v segmente životného aj neživotného poistenia
  1. Klinčeky Zanzibaru zarobili viac, než neslávny obchod s otrokmi 11 340
  2. Ktorá banka dvíha úroky na termiňáku? A čo pre to treba spraviť? 11 187
  3. 10 eur za 10 rokov. Mimoriadna ponuka od mimoriadneho časopisu 3 806
  4. Dodajte vašej pokožke šťavu 2 745
  5. Zdravie bez liekov. Lekár namiesto nich predpisuje studenú vodu 2 212
  6. Šetriť energiu sa oplatí. Špecialisti poradili, ako na to 1 697
  7. Ako skĺbiť remeslo a moderné technológie? Inšpirujte sa Bajkery 1 035
  8. Trvalá udržateľnosť v obchode – prečo by vás mala zaujímať? 988

Blogy SME

  1. Ján Serbák: Zaujímavosti zo storočných novín (3. - 9.2.1923)
  2. Jana Melišová: Ten, kto koná dobro pre dobro
  3. Miroslav Lukáč: Užitočný idiot /terminus technicus/ sa stáva nedostatkovým tovarom.
  4. Jozef Sitko: Sú blogy selektované podľa politického obsahu a významu?
  5. Vladimír Krátky: Fico sa zrejme účelovo nechal od veľvyslancov prefackať .
  6. Jozef Stasík: iCow: Aplikácia z Kene, ktorá pomáha farmárom zlepšiť produktivitu stáda a zvýšiť príjmy
  7. Tupou Ceruzou: Alfasamec Sulík
  8. Peter Slamenik: Nefeť pleseň, diel číslo 1.
  1. Věra Tepličková: Výlet v Bratislave (z denníka žiaka 3. ročníka ZŠ z Piešťan) 5 664
  2. Ivan Beňovič: Ruský rubeľ sa svetovou menou nestane 4 742
  3. Juraj Kumičák: Ako Rusi veľkú vojnu vyhrali... (časť Vb - bludy a klamstvá) 4 485
  4. Rastislav Puchala: Starosta je ruský troll 3 895
  5. Dušan Koniar: Dzurindov projekt valcuje čítanosť aj diskusie 3 691
  6. Peter Remeselník: Narazil autom do ľudí, zranil chodkyňu a ušiel ! 3 479
  7. Ján Šeďo: "Ja nechcem byť ako moji rodičia", vypadlo z rómskeho chlapca. 2 971
  8. Rastislav Jusko: Krvavá minulosť komunistickej prokuratúry. Je nám súdené prežiť ju znova? 2 867
  1. Jiří Ščobák: Bude rok 2023 na Slovensku ekonomicky príjemný? Aká bude inflácia na konci roka?
  2. Monika Nagyova: Plesy nie sú pre singles
  3. Martina Hilbertová: Keď prišla na Slovensko, nechcela žiť. Pomohlo jej divadlo
  4. Iveta Rall: Polárne expedície - časť 55. - Antarktída - Ako sa vydali Vivian Fuchs a Edmund Hillary naprieč Antarktídou (1955-1958)
  5. Jiří Ščobák: Je nový II. pilier dlhodobo udržateľný? Ktoré zmeny sú pozitívne a ktoré negatívne?
  6. Monika Nagyova: Úprimné pozdravy z Bratislavy: Potuluje sa tu starý blázon
  7. Iveta Rall: Polárne expedície - časť 54. - Antarktída - Posledné tri Byrdove expedície (1939 - 1956)
  8. Jiří Ščobák: Tipovanie je cesta do pekla. Aj keď to robíte so štátnou firmou
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Hlavné správy z Správy Trnava - aktuálne spravodajstvo na dnes| MY Trnava

Z miesta nehody.

Polícia vážnu nehodu vyšetruje, alkohol nezistili.


15 h
Ilustračné foto.

Mala by podľa ministrových slov spĺňať nároky 21. storočia.


TASR 18 h
Diaľničný hraničný priechod Brodské - Břeclav.

Išlo najmä o vodku, rum a borovičku.


TASR 19 h

Uverejnite v MY Trnavských novinách vašu valentínku a potešte tým svoju polovičku.


26. jan

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Muž na následky zranení zomrel.


1. feb

Aktuálny dlh letiska je 1,8 milióna eur.


22 h

Opatrenia sú tiež na ďalších súdoch. Zo Špecializovaného trestného súdu v Pezinku museli odviesť dvojicu obžalovaných.


(JN) 19 h

Prichádza poľská spoločnosť Orlen, v Čechách je už jednotkou.


2. feb

Blogy SME

  1. Ján Serbák: Zaujímavosti zo storočných novín (3. - 9.2.1923)
  2. Jana Melišová: Ten, kto koná dobro pre dobro
  3. Miroslav Lukáč: Užitočný idiot /terminus technicus/ sa stáva nedostatkovým tovarom.
  4. Jozef Sitko: Sú blogy selektované podľa politického obsahu a významu?
  5. Vladimír Krátky: Fico sa zrejme účelovo nechal od veľvyslancov prefackať .
  6. Jozef Stasík: iCow: Aplikácia z Kene, ktorá pomáha farmárom zlepšiť produktivitu stáda a zvýšiť príjmy
  7. Tupou Ceruzou: Alfasamec Sulík
  8. Peter Slamenik: Nefeť pleseň, diel číslo 1.
  1. Věra Tepličková: Výlet v Bratislave (z denníka žiaka 3. ročníka ZŠ z Piešťan) 5 664
  2. Ivan Beňovič: Ruský rubeľ sa svetovou menou nestane 4 742
  3. Juraj Kumičák: Ako Rusi veľkú vojnu vyhrali... (časť Vb - bludy a klamstvá) 4 485
  4. Rastislav Puchala: Starosta je ruský troll 3 895
  5. Dušan Koniar: Dzurindov projekt valcuje čítanosť aj diskusie 3 691
  6. Peter Remeselník: Narazil autom do ľudí, zranil chodkyňu a ušiel ! 3 479
  7. Ján Šeďo: "Ja nechcem byť ako moji rodičia", vypadlo z rómskeho chlapca. 2 971
  8. Rastislav Jusko: Krvavá minulosť komunistickej prokuratúry. Je nám súdené prežiť ju znova? 2 867
  1. Jiří Ščobák: Bude rok 2023 na Slovensku ekonomicky príjemný? Aká bude inflácia na konci roka?
  2. Monika Nagyova: Plesy nie sú pre singles
  3. Martina Hilbertová: Keď prišla na Slovensko, nechcela žiť. Pomohlo jej divadlo
  4. Iveta Rall: Polárne expedície - časť 55. - Antarktída - Ako sa vydali Vivian Fuchs a Edmund Hillary naprieč Antarktídou (1955-1958)
  5. Jiří Ščobák: Je nový II. pilier dlhodobo udržateľný? Ktoré zmeny sú pozitívne a ktoré negatívne?
  6. Monika Nagyova: Úprimné pozdravy z Bratislavy: Potuluje sa tu starý blázon
  7. Iveta Rall: Polárne expedície - časť 54. - Antarktída - Posledné tri Byrdove expedície (1939 - 1956)
  8. Jiří Ščobák: Tipovanie je cesta do pekla. Aj keď to robíte so štátnou firmou

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu