Štvrtok, 22. október, 2020 | Meniny má SergejKrížovkyKrížovky
KOMERČNÝ ČLÁNOK

Regal Burger vsádza na kvalitu a čerstvosť surovín

Na výrobu svojich hamburgerov využíva aj produkty miestnych dodávateľov, kvalitu ktorých už majú overenú.

(Zdroj: Regal Burger)

TRNAVA. Pôvodom slovenská sieť burgrární Regal Burger využíva kvalitné suroviny. Na výrobu svojich hamburgerov využíva aj produkty miestnych dodávateľov, kvalitu ktorých už majú overenú.

Regal Burger je pôvodom slovenská spoločnosť, ktorá vznikla ako projekt nadšencov dobrého jedla z prostredia občianskeho združenia Bratislavský Regál. Prvé hamburgery pripravovali ešte na festivale Pohoda v roku 2013 a v januári 2014 otvorili prvú kamennú prevádzku, v ktorej priniesli do Bratislavy domáce burgery z čerstvých surovín.

Dnes sú už o niekoľko rokov ďalej a okrem vlastných burgerov ponúkajú aj bezlepkové žemle, vlastné nápoje a omáčky podľa domácich receptov. „Našou najvyššou prioritou je pripravovať burgery z kvalitných a čerstvých surovín. Na ich prípravu používame 100-percentné hovädzie mäso, ktorého kvalitu pravidelne kontrolujeme priamo pri procese výroby. Mäsko koreníme počas príprav len na povrchu a to je tajomstvo, prečo náš burger chutí ako skutočné mäso," vysvetľuje Jozef Bardík, zakladateľ Regal Burger.

Pre Regal Burger je dôležitá aj čerstvosť výrobkov. Napríklad žemle im nosí pekár dvakrát denne zo svojej pekárne. Dokonca sa podieľali aj na ich tvorbe, chceli totiž jemnú brioškovú maslovú žemľu, ktorú sa im napokon s pekárom podarilo vytvoriť. Zelenina, ktorá používajú do svojich burgrov je prirodzene tiež lokálna. „Kvalita a čerstvosť surovín a hlavne samotných jedál pripravovaných bez kompromisov je základným princípom každej našej prevádzky,“ prízvukuje Bardík.

Pri výrobe svojich burgrov sa „regalisti“ inšpirujú nielen receptami zo sveta, ale prinášajú aj svoje vlastné nápady. „Čo sa týka typov burgerov, začínali sme klasickým cheeseburgerom s našou barbecue omáčkou, potom sme pridali sezónny špeciál s kandizovanou slaninkou, ktorý bol ale natoľko žiadaný a úspešný, že sme ho zaradili do stálej ponuky a sezónne ponúkame Chef-burger, ktorý prináša nové chute. Na vegetariánov nezabúdame tiež, stálicou je veggie classic s grilovaným baklažánom, šampiňónom a cheddarom. V ponuke máme aj bezlepkové žemle, takže aj celiatik sa u nás dokáže chutne najesť,“ uvádza Jozef Bardík.

V prevádzke Regal Burger v Trnave môže zákazník využiť do konca špeciálnu akciu. Každý burger z ponuky v kombinácií s hranolkami, špeciálnou omáčkou a bezodným nápojom je v ponuke za jednotnú cenu len 7,90 eur. Srdečne vás pozývame na kvalitné jedlo a príjemné posedenie do Regal Burger.

Regal Burger nájdete v Trnave na Hlavnej ulici číslo 11.

Otváracie hodiny denne PO-NE 11:00-22:00

info@regalburger.com

FB Regal Burger Trnava

Insta @regalburgertt

http://regalburger.eu/sk/prevadzky/trnava/

Nechajte si posielať prehľad najdôležitejších správ e-mailom

Inzercia - Tlačové správy

  1. Vitajte v postapokalyptickom svete
  2. 5 vecí, ktoré definujú prémiové bývanie
  3. Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?
  4. Downtown Bratislavy sa rozrastie o nový rezidenčný projekt
  5. Na Slovensku pribúdajú nové bankomaty. Viete čo v nich vybavíte?
  6. Päť chýb pri zateplení strechy
  7. Programátori prezradili, čo ich v práci najviac motivuje
  8. LEN DNES: Zľava viac ako 50% na ročné predplatné týždenníkov MY
  9. NAŽIVO: Čo čaká ekonomiku? Sledujte #akonato konferenciu
  10. NAŽIVO: Ako na koronu reagujú úspešné firmy? Sledujte #akonato
  1. Zlaďte vaše šperky s jeseňou
  2. Nové laboratórium ekonomického experimentálneho výskumu na EUBA
  3. Programátori prezradili, čo ich v práci najviac motivuje
  4. 5 vecí, ktoré definujú prémiové bývanie
  5. LEN DNES: Zľava viac ako 50% na ročné predplatné týždenníkov MY
  6. Úprava osobného motorového vozidla
  7. Important information for Brazilians living in Slovakia
  8. Prečo sú dnes ryby také dôležité?
  9. Vitajte v postapokalyptickom svete
  10. NAŽIVO: Ako na koronu reagujú úspešné firmy? Sledujte #akonato
  1. Kam sa vybrať za jesennými výhľadmi? 17 614
  2. Vyučujú školy informatiku dobre? Tieto patria medzi ukážkové 15 435
  3. Rysy navštívi päťtisíc ľudí denne. Ako vyzerá denný chod chaty 14 455
  4. Jedlo v Bratislave: Tieto reštaurácie určite vyskúšajte 12 654
  5. Pravá strana Dunaja môže vďaka Inchebe získať novú tvár 11 907
  6. Na Slovensku pribúdajú nové bankomaty. Viete čo v nich vybavíte? 10 083
  7. Toto sú povolania budúcnosti. Niektoré prekvapili 9 996
  8. Ako vidia budúcnosť deti zo základných škôl? Budete prekvapení 9 560
  9. Korenie sexuálneho života po päťdesiatke. Tieto tipy vyskúšajte 9 463
  10. Hodnotenie profesionála: Ako obstáli obľúbené hotely v Tatrách? 9 290
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Téma: Samospráva

Prečítajte si aj ďalšie články k téme
Článok je zaradený aj do ďalších tém
Život v meste, Jedlo

Hlavné správy z Správy Trnava - aktuálne spravodajstvo na dnes| MY Trnava

O stravenkovej petícii rokovali na ministerstve

Iniciátora petície Za zachovanie súčasnej platnej legislatívy v oblasti stravovania zamestnancov Ľubomíra Sečkára s jeho tímom prijala generálna riaditeľka sekcie práce Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR Danica Lehocká.

Útočníkov, ktorí chceli pomáhať, zadržali v Hlohovci

Najskôr sa zahnal na muža mačetou, potom mu dal s ďalšími poriadu. "nakladačku". Všetkých útočníkov už zadržala polícia.

Zamestnanec reťazca: Mali sme pozitívnu kolegyňu, musel som ísť aj tak do práce

Aké pocity zažívajú ľudia z prvej línie, sme zisťovali od zamestnanca nemenovaného obchodného reťazca.

Ilustračné foto

Antigénové testy sú už na Slovensku

Zásielka dorazila v poriadku, lietadlo z kórejského Soulu pristálo na bratislavskom letisku v noci.

Testovanie na nový koronavirus.

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Zoznam odberných miest v Dolnom Kubíne, Námestove, Trstenej a Tvrdošíne

Samosprávy finišujú s prípravami na pilotné testovanie na COVID-19, ktoré sa začne už zajtra ráno.

Zamestnanec reťazca: Mali sme pozitívnu kolegyňu, musel som ísť aj tak do práce

Aké pocity zažívajú ľudia z prvej línie, sme zisťovali od zamestnanca nemenovaného obchodného reťazca.

V kraji sú na tom najhoršie okresy Banská Bystrica a Brezno

Včera zistili na Slovensku viac ako 2 200 nakazených. 210 z toho v Banskobystrickom kraji. 56 v okrese Banská Bystrica a 45 v okrese Brezno.

Už ste čítali?