TRNAVA. Vône nás sprevádzajú celý život, tie príjemné v nás vyvolávajú dobrú náladu, pocit radosti, emóciu, spomienku...
Cukráreň, vlastne cukrárnička, s vôňou čokolády, karamelu, čerstvo upečených koláčikov a zomletej kávy existovala v predstavách Barbory Martinusovej už dlho. Skutočnosťou sa však stala až s otvorenímReBarbory, ktorá v sebe spája malú cukrárenskú výrobňu a kaviarničku, ako sama hovorí, jednoducho kávičku a koláčik na Trojičnom námestí.


„Cukrárske umenie ma očarilo a chytilo za srdce, je to tvorivá ručná práca, kreatívna a zaujímavá. Práca s čokoládou je skoro ako alchýmia, ručná výroba praliniek bola novou výzvou. O tom, že pečieme radi a s fantáziou sa snažíme našich zákazníkov presvedčiť už niekoľko týždňov. Už od skorého rána je u nás rušno, pretože v našej kuchyni každý deň chystáme všetko čerstvé,“ hovorí sympatická majiteľka.


Začnite deň v ReBarbore
K sladkým dobrotám celkom nedávno pridali aj raňajkové menu s domácim rozmarínovým chlebíkom, ktorý vám naservírujú na ich novej terase spolu s kvalitnou kávou, osviežujúcimi ovocnými limonádami a ľadovými kávami.
- Letnú ľadovú kávu frappé s karamelom alebo čokoládou vám tu radi pripravia aj so sebou, otváraciu dobu od 9. do 18. hodiny plánujú v ReBarbore v letnom období ešte predĺžiť.
„Najväčším zadosťučinením pre mňa je, ak našim zákazníkom chutí, sú spokojní a ocenia naše úsilie. Často sa ich pýtam a rada sa s nimi rozprávam,“ hovorí Barbora.
Originálne chute
VReBarbore vám určite majú čo ponúknuť, okrem iného aj rebarborovo-mandľovú tortičku alebo chrumkavé venčeky so slaným karamelom alebo s domácou orieškovo-mandľovou pastou.

„Obľúbené je tiež naše karamelizované lístkové cesto s pistáciovým krémom, čokoládový mousse, ručne vyrábané pralinky a množstvo iných dobrôt. Naše koláčiky sú nové, moderné a originálne, radi vám ich pribalíme so sebou,“ predstavuje ponuku majiteľka.

V ReBarbore je všetko vyrábané z pravých, poctivých a kvalitných surovín ako sú maslo, živočíšna smotana, belgická čokoláda, orechy, domáce krémy bez použitia polotovarov, farbív a umelých prísad.
„Rozumieme požiadavkám zákazníkov na prípravu koláčikov so zníženým obsahom gluténu a veľmi radi vám napečieme na objednávku, na oslavu narodenín, či svadobnú hostinu. Z celého srdca si želám, aby ReBarbora predstavovala miesto s atmosférou a vôňou, ktoré si zapamätáte,“ uzatvára Barbora Martinusová.

ReBarbora – kávička a koláčik
Trojičné námestie 3, Trnava
Tel: +421 911 717 594
Email:barbora@kavickakolacik.sk
Web: www.kavickakolacik.sk
Facebook:@kavickakolacik
Instagram:kavickakolacik
