Piatok, 20. júl, 2018 | Meniny má Iľja Eliáš
KOMERČNÝ ČLÁNOK

Amfik Café v novembri opäť pripraví tradičnú zabíjačku

V piatok a v sobotu 17. a 18. novembra určite nevarte a príďte na mäsové hody do mestského amfiteátra.

TRNAVA. Chladné novembrové dni sú ako stvorené na začiatok zabíjačkovej sezóny. Domáce zabíjačky, pripravované svojpomocne alebo s objednaným mäsiarom na vlastnom dvore, sa však už pomaly vytrácajú. Stále modernejšie sú mestské podujatia, bez nutnosti vlastniť rodinný dom, no s fantastickou kvalitou výrobkov.

Ak stále rozmýšľate, ako stráviť sviatočný deň 17. novembra a víkendovú sobotu 18-teho, máme pre vás tip. V Amfik Café v mestskom amfiteátri v Trnave sa bude opäť konať pravá domáca zabíjačka.

Článok pokračuje pod video reklamou

„Hlavný zámer, ktorý sa nám na sto percent podarilo minulý mesiac splniť, bolo priblíženie ľudových zvykov našich predkov aj občanom z mesta. Ak bežne nemajú možnosť zažiť atmosféru domácej zabíjačky a poznajú ju len z rozprávania, nech neváhajú prísť,“ povedal Igor Pösinger, prevádzkovateľ mestského amfiteátra.

Certifikovaný mäsiar bude znova pripravovať klasické zabíjačkové špeciality. Ochutnávať a predávať sa budú klobásky, jaternice, krvavničky, čerstvo vytopená masť, čerstvé oškvarky, zabíjačková kaša i tlačenka. Ako novinka sa bude variť ovarová kapustnica.

Spracovávané mäso je od regionálnych chovateľov z okolia Trnavy a tak sa môžete spoľahnúť, že chuť a výživová hodnota mäsových výrobkov bude ako z domáceho chovu.

„Pre veľký úspech sme sa rozhodli v novembri pripraviť až dva zabíjačkové dni. Využili sme predĺžený víkend, kedy ľudia môžu nakúpiť špeciality na najbližšie voľné dni a gazdinky si tak odpočinú od varenia a prípravy jedál. Ušetria čas, ktorý môžu radšej stráviť so svojou rodinou.

Odporúčam nákup väčšieho množstva výrobkov však vopred telefonicky rezervovať, nakoľko sa nám výrobky rýchlo míňali a bol o ne veľký záujem,“ povedal Pösinger.

Trnavčanom podľa neho najviac chutila zabíjačková kaša a čerstvé oškvarky a minulo sa všetko do poslednej klobásky.

Srdečne vás pozývame a tešíme sa na každého „hladoša“. Čerstvé výrobky môžete ochutnať alebo zakúpiť od 10. hodiny v areáli amfiteátra. Predaj výrobkov bude prebiehať až do vypredania zásob,“ dodal Pösinger.

Obavy, že nepriaznivé počasie by mohlo pokaziť takého vonkajšie podujatie, nie sú na mieste - priestor je totiž celý zastrešený.

Viac informácií nájdete na FB - AMFIK CAFE alebo na telefónnom čísle 0911 664 083.

Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Inzercia - Tlačové správy

  1. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí
  2. Špeciálna príloha: Krížovky na leto
  3. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska
  4. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  5. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  6. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť
  7. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  8. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?
  9. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie
  10. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení
  1. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska
  2. Špeciálna príloha: Krížovky na leto
  3. Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia
  4. Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí
  5. OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom
  6. OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom
  7. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  8. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  9. Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!
  10. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  1. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne 30 803
  2. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí 22 332
  3. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo? 20 853
  4. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie 11 711
  5. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice? 7 432
  6. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska 5 737
  7. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť 4 312
  8. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení 3 699
  9. Pivovar Šariš rozdá tisíce eur, o časti peňazí rozhodnú ľudia 2 845
  10. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku 2 079

Hlavné správy z MY Trnava

Premiérový rok mu v Česku nevyšiel, Štepanovský mení mužstvo

Peter Štepanovský už nebude obliekať dres MFK Karviná.

Zabudol si peňaženku na čerpacej stanici na D1, mal v nej šesťsto eur

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po podozrivých osobách zo záberov priemyselnej kamery.

V Suchej horelo Iveco, príčinu vyšetrujú

Požiar nahlásili hasičom krátko pred pol jedenástou dopoludnia.

Len zázrakom prežil, auto šoféroval riadne opitý

V smere z Viničného na Senec zišiel opitý vodič z cesty, narazil do dvoch značiek a následne sa niekoľkokrát prevrátil.

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

AKTUALIZOVANÉ o 10.40

V bazéne v Nitre našli mŕtvolu muža, hygienici prikázali vymeniť vodu

Mladík zrejme preliezol plot. Bez známok života ho našiel pracovník SBS.

Šialená jazda kamiónu. Vodič ohrozil mnoho životov

Na internete sa objavil kamerový záznam z cesty pri Novákoch.

Mŕtve zvieratá v Biskupickom kanáli rieši hygiena (+FOTO)

Vo vode plávali telá mŕtvych zvierat a ich vnútorností. Prípadom sa už zaoberajú regionálni hygienici, polícia zatiaľ nie.

Vybrali SME

Už ste čítali?